IVECO OVER THE AIR UPDATE

Modul inteligent, prin care se economiseşte timp pentru a actualiza software-ul vehiculului

IVECO își redefinește oferta de servicii IVECO ON prin actualizarea funcției IVECO Over the Air Update, care le permite clienților să actualizeze software-ul vehiculelor de la distanță, fără a fi nevoiți să se oprească la un atelier. O soluție practică, care asigură economisirea timpului și ajută la menținerea vehiculului IVECO actualizat la zi.

IVECO ON reprezintă extinderea serviciilor IVECO, menirea acestora este să faciliteze viața șoferului și a managerului de flotă pentru o funcționare eficientă și productivă a afacerii.

Funcția inovatoare IVECO Over the Air Update, disponibilă pentru toate vehiculele Daily și IVECO S-WAY echipate cu o cutie de conectivitate, le permite clienților să efectueze actualizări de software de la distanță, economisind timp și sporind timpul de funcționare al vehiculului.

CARACTERISTICI

Utilizare extrem de uşoară

IVECO Over the Air Update este extrem de ușor de utilizat și face posibilă actualizarea rapidă a software-ului vehiculului. Nu mai este necesar ca vehiculul să meargă într-un atelier pentru realizarea actualizărilor de software. Această operațiune poate fi făcută de către client oriunde, în orice moment, în doar câteva minute și necesitând doar ca vehiculul să fie parcat într-un loc sigur, ceea ce înseamnă că șoferul poate instala actualizarea la momentul oportun, în timpul unei pauze, fără a pierde timpul.

Pentru a utiliza funcțiile IVECO Over the Air Update, clienții trebuie doar să se asigure că Daily sau IVECO S-WAY este echipat cu o cutie de conectivitate și că există un cont de utilizator înregistrat pe platforma IVECO ON conectat cu vehiculul respectiv.

Când primesc o notificare că o actualizare este disponibilă și vehiculul lor este parcat în siguranță, o pot descărca și instala folosind sistemul de infotainment sau aplicația mobilă Easy Way.

Selectând butonul IVECO Over the Air Update de pe sistemul de infotainment sau pictograma de pe aplicație, sistemul va căuta actualizarea și va începe procedura. Este la fel de simplu ca actualizarea unui dispozitiv mobil. Noua funcție va fi disponibilă în curând în aplicația Business Up pentru gama Daily.

VIDEO

Urmăriţi videoclipul acum!