Autopadova este dealer autorizat Alfa Romeo, Fiat, Iveco si Jeep din anul 1995 si dealer autorizat Iveco din 1997. Serviciile puse la dispozitie clientilor nostri sunt: vanzari, service, finantare, carosare, siguranta calitatii fiind prioritatea noastra.

Indiferent de modelul ales, serviciile regulate de intretinere asigura nu doar fiabilitatea şi siguranţa masinii, dar ii păstrează valoarea pe termen lung. Departamentele post vânzare din AUTOPADOVA sunt dedicate pentru a oferi o calitate remarcabilă a serviciilor, pentru a garanta o experienţă plăcută si eficienta in utilizarea masinii. Automobilele oferite de Autopadova beneficiaza de o garantie de la 2 la 9 ani, iar misiunea noastra este ca in toata aceasta perioada si dupa, sa va oferim o experienta placuta, profesionala si completa: diagnoza, intretinere, carosare, ITP, thinchigerie, masina la schimb si consultanta profesionala. Autopadova este sevice de reprezentanta pentru marcile: Iveco, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Suzuki.

 

Gama completa de servicii multimarca: diagnoza, mecanica, electrica, semiremorci.

  • Tinichigerie, ITP. Servicii speciale pentru flote si contracte de  intretinere globala.
  • Service autorizat, echipe formate din mecanici experimentati si instruiti.
  • Grad de specializare inalt si scule de diagnosticare dedicate 
  • Verificare gratuita in 20 de puncte,
  • Contracte speciale pentru flote.
  • Carosare si recarosare pentru orice tip de vehicul comercial
     
 
Aktuelle Neuigkeiten von IVECO und Ihrem Händler

NOUTĂŢI

Doriţi să aflaţi ce evenimente şi activităţi vor avea loc în curând? Puteţi găsi toate informaţiile aici!

IVECO Standorte - Händler in Ihrer Nähe

LOCAŢII

Sunteţi interesat de Daily sau aveţi întrebări despre ofertele noastre? Aici veţi găsi locaţiile noastre şi persoanele de contact potrivite.

Angebote und Aktionen von IVECO

PROMOŢII

Promoţii IVECO