IVECO NATURAL POWER

NATURA AFACERII NOASTRE

Soluţiile noastre alimentate cu gaz natural şi biometan pentru transport deschid calea către decarbonizare, astăzi.

Conduceţi schimbarea. Fiţi de neoprit.

FACEŢI TRANZIŢIA CĂTRE GAZUL NATURAL ALĂTURI DE LIDERUL DE PIAŢĂ ÎN DOMENIUL VEHICULELOR COMERCIALE ALIMENTATE CU GAZ NATURAL

Fie că aveţi nevoie de un furgon  sau de un camion de 44 t alimentat cu gaz, pentru transport de lungă distanţă, IVECO este singurul producător care vă oferă sustenabilitate fiabilă în fiecare clasă de vehicule. Cu aproximativ 25.000 de motoare pe gaz natural produse şi peste un miliard de kilometri parcurşi din 1996 şi până în prezent, IVECO este liderul european în domeniul producţiei de vehicule comerciale alimentate cu gaz natural. 

O ALTERNATIVĂ NATURALĂ PENTRU MOTORINĂ

Această tehnologie cu eficienţă dovedită, dezvoltată pe parcursul mai multor decenii, poate fi găsită pe fiecare dintre modelele noastre Natural Power. În ceea ce priveşte conducerea, tracţiunea şi manevrabilitatea, fiecare vehicul se comportă exact la fel ca omologul său diesel. Pentru a ne susţine angajamentul în domeniul tehnologiilor de propulsie alternativă, IVECO s-a asigurat că reţeaua sa europeană de specialişti deţine pregătirea, instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a vă întreţine camionul IVECO alimentat cu gaz natural şi pentru a-l menţine în stare de funcţionare pe atât de fiabil şi eficient pe cât vă aşteptaţi să fie un vehicul diesel.

ÎN VIITOR, CU CNG ŞI LNG

Cererea pentru tehnologii alternative de propulsie este în creştere. Din ce în ce mai multe companii de transport la nivel mondial fac trecerea către soluţii sustenabile şi, astfel, nu numai că îşi aduc o contribuţie decisivă la un mediu mai curat, ci şi beneficiază, în acelaşi timp, de avantaje economice tangibile.

În timp ce tehnologia pentru propulsia şi infrastructura electrică se află încă în faşă, în special în sectorul vehiculelor comerciale medii şi de categorie grea, vehiculele alimentate cu gaz oferă o alternativă matură, curată şi sustenabilă la motoarele diesel.

Tehnologia avansată contribuie la o îmbunătăţire a calităţii aerului şi a vieţii, cu emisii reduse şi o scădere semnificativă a nivelului de zgomot. Ca majoritatea combustibililor ecologici pentru motoarele cu combustie internă, gazul natural şi biogazul reduc în mod semnificativ emisiile de CO2 - cu până la 95% atunci când se foloseşte biometan.

NATURAL POWER VS. DIESEL

Vehiculele alimentate cu gaz natural îndeplinesc standardele curente şi viitoare în domeniul emisiilor poluante, permit accesul liber în Zone de Emisii Reduse şi de Aer Curat, permit livrări pe timp de noapte, datorită emisiilor sonore reduse, consumă mai puţin şi un combustibil mai ieftin decât vehiculele diesel, beneficiază de subvenţii guvernamentale şi scutiri de taxe - şi asigură o imagine curată, oferind afacerii dumneavoastră un avantaj competitiv real şi tangibil.

IVECO PENTRU PUTEREA DUMNEAVOASTRĂ NATURALĂ