PROFESIONIŞTI MUNICIPALI SUSTENABILI IVECO Natural Power

CURĂŢAŢI ORAŞELE CU AJUTORUL GAZULUI

Ca singur producător de tehnologii alternative de propulsie, de la fourgoane  până la camioane de 44 t alimentate cu gaz, IVECO oferă soluţii sofiticate pentru întreaga gamă de vehicule comerciale pentru aplicaţii municipale, de la utilitare uşoare, la camioane de 40 t alimentate cu gaz, ceea ce ia în calcul toate aspectele. Datorită activităţii consistente de cercetare-dezvoltare, începute încă din 1996, vehiculele noastre municipale pot să ţină pasul cu omologii lor clasici diesel, nu numaai în termenii performanţei, fiabilităţii şi autnonomiei, cât şi în ceea ce priveşte costurile. 

GAMA PRIETENOASĂ CU MEDIUL, PENTRU TOATE SOLUŢIILE

Cu gama uşoară Daily Natural Power, gama medie Eurocargo Natural Power şi camioanele din gama WAY  alimentate cu gaz natural, deschidem calea pentru utilizarea vehiculelor comerciale sustenabile în toate aplicaţiile municipale. Cu câteva mii de variante de modele înalt specializate, de la basculante şi mixere de beton, la automăturători şi vehicule de deszăpezire, IVECO, lider de piaţă în domeniul vehiculelor comerciale alimentate cu gaz natural, oferă o gamă completă de soluţii fiabile şi ecologice, care redefinesc conceptul sustenabilităţii. 

CU UN PAS ÎNAINTEA VREMII

Echilibrul ecologic vorbeşte de la sine: motoarele IVECO pe gaz sunt caracterizate prin emisii reduse de NOx, prin eliminarea completă a compuşilor de plumb şi a hidrocarburilor şi prin emisiile de particule reduse cu 99% faţă de motoarele diesel. Datorită acestor valori ecologice, respectă deja standardele Euro VI Step D. Şi, în acelaşi timp, vă ajută să economisţi bani, datorită preţului gazului natural, considerabil mai redus decât preţul motorinei în Europa, fiind posibilă o reducere a costului cu până la 25%. 

FĂRĂ RESTRICŢII

În aplicaţiile municipale, vehiculele alimentate cu gaz oferă nu numai costuri operaţionale mai scăzute, ci şi avantaje practice, care vă pot uşura munca de zi cu zi. Fără restricţii la intrarea în zonele cu emisii reduse şi cele cu aer curat şi fără restricţii la livrarea pe timp de noapte, datorită nivelului redus al emisiilor noxe şi sonore; Strails emite un nivel incredibil de zgomot, de doar 71 de decibeli în protocol de testare piek, cu o reducere de 4 decibeli, la mai puţin de jumătate din emisiile sonore ale unui camion diesel similar.