GAMA COMPLETĂ ALIMNETATĂ CU GAZ

PENTRU ORICE UTILIZARE

SINGURA GAMĂ COMPLETĂ, DE LA 3,5 LA 40 T, DE PE PIAŢĂ

IVECO este singurul producător din lume care acoperă întreaga gamă de vehicule comerciale, de la furgon uşor şi camioane de gamă medie, la camioane grele articulate, alimentate cu gaz natural, pentru transportul de lungă distanţă. Tehnologia motoarelor pe gaz natural utilizată este rezultatul a decenii de cercetare şi dezvoltare intensivă, care acum îşi dovedeşte meritele. Indiferent că sunteţi în căutarea unei soluţii pentru livrări urbane, pentru misiuni municipale, de construcţii sau pentru transportul internaţional, puteţi fi siguri că veţi găsi vehiculul pe gaz potrivit, în cadrul gamei noastre de modele înalt specializate. 

GAMA PRIETENOASĂ CU MEDIUL

Daily HI-MATIC Natural Power este primul vehicul alimentat cu gaz care oferă o transmisie automată cu 8 trepte, făcându-l soluţia ideală pentru traficul urban.

Daily Blue Power permite operatorilor de transport să lucreze în zone urbane, în beneficiul activităţilor comerciale ale oraşelor şi al utilizării eficiente, minimizând poluarea şi emisiile sonore ale vehiculelor lor. Cu cele mai înalte niveluri de confort, eficienţă a consumului şi performanţă, vehiculul vă va îndeplini toate cerinţele operaţionale. Motorul său CNG de 3,0 l, cu 100 kW (136 CP) şi 350 Nm, oferă aceeaşi performanţă ca echivalentul său diesel - cu un motor mai silenţios cu 4 dB, emisii ce CO2 mai reduse cu 5% (sau cu 95% în cazul biometanului), cu 12% mai puţine emisii de NOx şi cu valori de emisii de particule cu 76% mai reduse şi cu o excelentă aficienţă a consumului de combustibil. 

Daily Natural Power este disponibil ca furgon sau şasiu, în numeroase variante, cu diferite caroserii şi cu o masă maximă de până la 7,2 t. Daily Natural Power se potriveşte perfect cu o multitudine de medii de lucru şi misiuni. Puterea şi durabilitatea sa derivă din cadrul său unic de şasiu, cu membre laterale în sectiune C, din oţel special, care oferă un maximum de flexibilitate caroseirilor.

  • Reducerea costurilor poate ajunge la 35%
  • Nivel de zgomot al motorului cu 4 dB mai redus vs. diesel
  • Fără AdBlue®
  • Sistem de post-tratare fără mentenanţă

Derogare pentru furgon de 4,25 t, anunţată în octombrie 2018. Guvernul Marii Britanii a anunţat o derogare pe cinci ani, care permite deţinătorilor de permis de conducere de categorie B să conducă utilitare alimentate cu combustibili alternativi cu o masă de până la 4,25 t GVW, în loc de 3,5 t, pentru un vehicul pe benzină sau motorină (cu training obligatoriu de minimum 5 ore).

 

Sustenabil, eficient, manevrabil şi versatil: Eurocargo este camionul perfect pentru misiunile urbane.

De la colectarea de deşeuri şi curăţenia stradală, la construcţii de drumuri şi transport de containere, poate satisface orice necesitate. Eurocargo Natural Power este disponibil în diferite variante de masă, de la 8 la 16 t, şi cu motor de 150 kW (204 CP) şi cuplu de 750 Nm, care poate fi combinat cu o transmisie manuală cu 9 viteze, sau cu o transmisie automată cu convertor de cuplu, şi oferă o autonomie de până la 400 km pe gaz natural. 

Amplasarea inteligentă a rezervoarelor de gaz pe lateralele membrelor cadrului şasiului înseamnă că este disponibilă aceeaşi capacitate de încărcare şi transport ca şi pentru versiunile diesel Eurocargo: toate dimensiunile caroseriei rămân neschimbate. Eurocargo Natural Power este perfect pentru utilizarea urbană - datorită emisiilor poluante mai reduse, care îi permit accesul în zonele cu emisii reduse şi cu aer curat, şi datorită motorului mai silenţios cu 5 dB faţă de versiunea diesel, ceea ce oferă avantajul real al livrărilor pe timp de noapte.

DRIVE THE NEW WAY

Natural Power înseamnă obţinerea celei mai bune performanţe din partea motorului dvs., cu cel mai scăzut impact asupra mediului.

Înseamnă cu 95% mai puţin PM, cu 95% mai puţine emisii de CO2 cu biometan, cu 90% mai puţin NO2 şi cel mai bun confort acustic, în interiorul cabinei.

Înseamnă a avea până la 1.600 km de autonomie cu LNG şi confort premium la volan, în noua cabină.

Înseamnă conectivitate maximă şi cel mai bun contact lucrând cu natura.