Servicii

DATORITĂ SERVICIILOR NOASTRE, SUNTEŢI ÎNTOTDEAUNA PERFECT PREGĂTIŢI.

AICI PUTEŢI OBŢINE O PREZENTARE GENERALĂ A GAMEI NOASTRE LARGI DE SERVICII.

Indiferent dacă este vorba de o dubă sau de un tractor: dacă depinzi de vehicule în munca ta de zi cu zi, trebuie să te poţi baza pe faptul că totul funcţionează fără probleme - atât vehiculul în sine, cât şi o reparaţie rapidă, în cazul în care se întâmplă ce este mai rău. Noi ne asigurăm de acest lucru. Sută la sută de încredere. De asemenea, vă oferim o infrastructură de service excelent dezvoltată, de la diagnosticare la piese de schimb şi accesorii şi până la finanţare, astfel încât să vă asigurăm o asistenţă completă.

Obţineţi o prezentare generală a gamei noastre cuprinzătoare de servicii:

IVECO SALES AND SERVICE

Autopadova, dealer Iveco din 1997, ofera gama completa si service Iveco.  Vanzare, Finantare, Carosare, Service, Trade-In, Buy-back in Iasi si Bacau.

DIAGNOSTICARE ŞI REPARARE

Vehiculul dvs. trebuie să meargă la atelier? Pe lângă serviciul de întreţinere şi inspecţiile HU/AU/SP pentru toate vehiculele, efectuăm următoarele servicii suplimentare: Banc de testare a frânelor, diagnosticare electronică, testare a tahografului, control al vitezei, service pentru cutia de viteze, service pentru aer condiţionat, revizie a motorului, repararea parbrizului şi întreţinerea şi repararea hayonului. Oferim, de asemenea, piese de schimb şi accesorii, specialişti în electronică şi un banc de îndreptare a cadrului vehiculului. Cu serviciul nostru complet de diagnosticare şi reparaţii, suntem întotdeauna gata să vă ajutăm pe dumneavoastră şi pe vehiculul dumneavoastră.

AJUTOR RAPID LA FAŢA LOCULUI

Aveţi probleme cu vehiculul dumneavoastră? Vom fi bucuroşi să vă ajutăm la faţa locului. Mulţumită vehiculelor noastre flexibile de asistenţă tehnică pentru avarii, putem ajunge rapid la dumneavoastră şi putem face tot ce ne stă în putinţă pentru a vă repune rapid pe drum. Dacă acest lucru nu este posibil, apelaţi la serviciul nostru de remorcare - simplu şi flexibil. În cazul unor probleme minore sau al unor întrebări tehnice, puteţi apela la serviciul nostru de asistenţă telefonică ASSISTANCE NON-STOP 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână, în toată Europa. Acolo, 80 de angajaţi vă stau la dispoziţie pentru a vă consilia în 10 limbi şi, dacă este necesar, pentru a stabili o legătură directă cu cea mai apropiată sucursală IVECO.

SERVICII SUPLIMENTARE

În plus faţă de gama noastră cuprinzătoare de servicii, următoarele servicii suplimentare completează repertoriul nostru: Vânzări şi service pentru sisteme de răcire, reparaţii de caroserie, service pentru remorci/semiremorci, acceptarea cardurilor de credit, partener Toll Collect, service Voith, punct de asistenţă Elaskon.

În calitate de producător de vehicule, considerăm că este de datoria noastră să garantăm servicii post-vânzare complete. De aceea, acordăm o importanţă deosebită asigurării unei game cât mai diversificate de servicii.