IVECO TOPCARE

Garantăm prioritatea pe care o meritaţi!

IVECO TOPCARE este primul serviciu premium de asistenţă combinat cu servicii de ospitalitate. IVECO TOPCARE este conceput să vă menţină în mişcare.

Datorită conectivităţii, vehiculul se poate repune rapid pe şosea şi avem grijă de dvs. Dacă reparaţia durează mai mult decât anticipaţi, vom avea grijă de dvs. oferind un grad maxim de confort, prin intermediul unui set de servicii de ospitalitate (în funcţie de durata reparaţiei).

Bucuraţi-vă de prioritatea pe care o meritaţi şi abonaţi-vă la serviciul Premium IVECO TOPCARE, Contractul de Reparaţii şi Întreţinere trebuie să fie în perioada de valabilitate.

IVECO TOPCARE

Prioritizarea reparaţiei

 Prioritizarea reparaţiei

Odată ce intraţi într-unul dintre atelierele noastre, operatorii CONTROL ROOM IVECO, actori cheie în furnizarea serviciilor de monitorizare a vehiculelor, primesc o alertă instantanee, semn că veţi avea un grad înalt de prioritate în rezolvarea defecţiunii vehiculului dvs.

Dvs. beneficiaţi automat de prioritate în furnizarea de piese de schimb. De asemenea, beneficiaţi şi de experienţa unor experţi în diagnosticare, care vor lucra pentru a vă creşte disponibilitatea vehiculului. Pe toată perioada veţi primi informări constante în privinţa statutului reparaţiei.

IVECO TOPCARE

Servicii de ospitalitate

Servicii de ospitalitate

Dacă vă confruntaţi cu defecţiuni sau opriri neplanificate, iar reparaţia durează mai mult decât a fost anticipat şi dvs. vă aflaţi departe de casă, vom avea grijă de dvs. şi vă vom oferi un grad maxim de confort, prin intermediul unor servicii de ospitalitate.

 Hotel

Asigurarea cazării într-un hotel dacă reparaţia vehiculului se prelungeşte peste noapte.

Mese

Asigurarea meselor - alimente şi băuturi - în timpul petrecut departe de casă.

Transfer

Asigurarea transferului la hotel sau la restaurant.

 Asistenţă medicală

Asigurarea asistenţei medicale în cazul unor probleme de sănătate ale şoferului, care nu îi pun viaţa în pericol.

 Parcare

Asigurarea parcării vehiculului dvs. şi a remorcii sau semiremorcii pe durata tratamentului medical.