Iveco On - Fleet

Gestionaţi flota şi datele mai simplu şi mai eficient. Vă putem ajuta să monitorizaţi consumul de combustibil al vehiculului dumneavoastră şi şoferii, să planificaţi activităţile lor zilnice, să optimizaţi rutele şi să transmiteţi ordine. Creşteţi capacităţile de administrare a flotei prin informaţii despre zilele de lucru de lucru ale şoferului şi asupra geolocaţiei!
În plus, puteţi primi Consultanta trimestriala de la Consultantul nostru TCO pentru a reduce consumul de combustibil şi maximiza utilizarea vehiculului dumneavoastră.

 

FLEET MANAGEMENT

Adăugaţi oferte modulare pentru a vă gestiona flota mai uşor şi mai eficient

GESTIONAREA FLOTEI

Achiziţionaţi servicii modulare suplimentare pentru a vă gestiona mai uşor şi mai eficient flota. Vă putem ajuta să monitorizaţi consumul de combustibil şi şoferii autovehiculului dumneavoastră, şi, de asemenea, să planificaţi misiunile acestora, să optimizaţi rutele şi să expediaţi comenzile. Sporiţi capacitatea de administrare a flotei obţinând informaţii cu privire la zilele de lucru ale şoferului şi geolocalizare!

IVECO WEB API

Utilizaţi interfaţa web pentru integrarea flexibilă a datelor

INTERFAŢA PENTRU PROGRAMARE WEB IVECO

Interfaţa de program pentru aplicaţie (API) permite integrarea flexibilă a datelor în sistemele proprii ale clientului şi facilitează gestionarea datelor generate de IVECO împreună cu cele provenite de la autovehiculele altor mărci într-un singur instrument.

PROFESSIONAL FUEL ADVISING

Reduceţi consumul de combustibil cu consultanţa oferită de Consilierul TCO

CONSULTANŢĂ PROFESIONALĂ PRIVIND CONSUMUL DE COMBUSTIBIL

Expertul IVECO TCO vă va oferi trimestrial consultanţă şi sfaturi faţă în faţă cu privire la reducerea consumului de combustibil. Acesta asigură, de asemenea, monitorizarea şi generarea de alerte privind evenimentele care ar putea afecta consumul eficient de combustibil al autovehiculului, precum presiunea din pneuri sau înfundarea filtrului de combustibil şi a filtrului de aer, sporind la maximum posibilităţile dumneavoastră de utilizare a camionului.

Professional safe driving report

Sporiţi siguranţa pe drum cu consultanţa oferită de Consilierul TCO

RAPORT PROFESIONAL ASUPRA SIGURANŢEI CONDUSULUI

Pe baza rezultatelor pe care le veţi primi prin raportul Safe Driving, Consilierul nostru TCO vă va contacta trimestrial pentru a vă consilia asupra modului în care puteţi îmbunătăţi siguranţa pe drum.