OFERIŢI AUTOVEHICULULUI DUMNEAVOASTRĂ IVECO CHIAR MAI MULTĂ VALOARE ADĂUGATĂ

Datorită IVECO Accessories, puteţi face ca experienţa dumneavoastră de lucru şi condusului să fie unică şi mai captivantă, printr-o întreagă linie de produse concepută pornind de la nevoile dumneavoastră.

În funcţie de personalitatea şi activitatea dumneavoastră profesională, puteţi alege să creşteţi versatilitatea autovehiculului dumneavoastră cu o gamă largă de opţiuni, sau rentabilitatea acestuia cu soluţii aerodinamice vizând economisirea combustibilului.

Sistemele suplimentare de siguranţă, active şi pasive, vă ajută să vă protejaţi mai bine autovehiculul, iar accesoriile cu tehnologie de vârf aduc cu adevărat viitorul la bord.

Creşteţi conectivitatea adăugând o aplicaţie de localizare prin GPS sau un sistem multimedia integral. Şi sporiţi-vă confortul la bord cu o gamă cuprinzătoare de accesorii menite să vă facă viaţa cât mai plăcută.

Găsiţi O Reprezentanţă

DE CE SĂ VĂ ACCESORIZAŢI AUTOVEHICULUL IVECO

 

Versatilitate
Faceţi ca autovehiculul dumneavoastră să se potrivească personalităţii şi nevoilor dumneavoastră profesionale
Siguranţă
Creşteţi siguranţa pentru dumneavoastră, autovehiculele dumneavoastră şi ceilalţi participanţi la trafic
Rentabilitate
Un traseu mai plăcut înseamnă mai puţină oboseală şi o productivitate mai mare

FACEŢI CA CONDUSULUI DUMNEAVOASTRĂ SĂ FIE UNICĂ

Accesorii Daily

NOUA GAMĂ DE ACCESORII PENTRU AUTOVEHICULUL DUMNEAVOASTRĂ DAILY

Dedicat instinctului său natural pentru anticiparea nevoilor profesionale, noul Daily adaugă acum o întreagă gamă de funcţii avansate din punct de vedere tehnologic la robusteţea şi versatilitatea pentru care este cunoscut, transformându-se astfel în asistentul ideal pentru afacerea dumneavoastră.
 

  • O nouă linie de soluţii aerodinamice, cum ar fi de exemplu spoilerul, pentru creşterea rentabilităţii cuplate cu economisirea de combustibil şi reducerea emisiilor de CO2;
  • Sisteme suplimentare de siguranţă active şi pasive pentru a asigura cea mai bună protecţie posibilă autovehiculului dumneavoastră;
  • O nouă gamă de produse concepute pentru a spori conectivitatea şi tehnologia de la bord, cu un sistem multimedia nou, cameră video Wi-Fi în partea din spate şi suport smartphone Qi.
Descărcaţi Broşura

DAILY ACCESORII PRINCIPALE

VERSATILITATE

Desăvârşiţi autovehiculul dumneavoastră Daily cu suportul pentru bagaje care vă dă posibilitatea de a utiliza pavilionul, sau alegeţi suportul tubular, scara sau platforma pentru planşeu. Dacă aveţi nevoie de mai multă protecţie, solicitaţi căptuşeala spaţiului de încărcare, extrem de rezistentă la umezeală, agenţi chimici şi zgârieturi.

RENTABILITATE

​Sistemul original de deflecţie aer garantează o soluţie aerodinamică excelentă pentru reducerea consumului de combustibil. Kitul aerodinamic este testat în tunelul aerodinamic şi pe şosea pentru a asigura economii sporite de combustibil, iar deflectoarele, fabricate din metacrilat, reduc rezistenţa aerodinamică şi turbulenţa fără a afecta vizibilitatea.

SIGURANŢĂ

Sistemul de siguranţă activ şi pasiv garantează siguranţa la bord atât pentru autovehicul, cât şi pentru pasageri: Bara de împingere, care dispune de certificare UE, asigură protecţie din faţă, iar barele de protecţie laterale, fabricate din oţel inoxidabil, împiedică avarierea părţii laterale a autovehiculului şi şasiului. Sistemele de siguranţă la marşarier de înaltă calitate asigură o vizibilitate îmbunătăţită la efectuarea manevrelor

 

TEHNOLOGIE DE VÂRF

Un întreg set de radiouri, navigator portabil şi cameră video personalizată pentru comandarea părţii din spate în timpul utilizării marşarierului, folosind drept monitor sistemul Android/iOS de pe smartphone sau tabletă prin aplicaţia „IVECO Cam”, aduce la bord cea mai recentă tehnologie

 

CONECTIVITATE

Noul sistem multimedia, o aplicaţie de localizare prin GPS de nouă generaţie, şi camera video Wi-Fi din spate vor spori nivelul de conectivitate al autovehiculului dumneavoastră. Datorită suportului pentru smartphone Qi puteţi avea întotdeauna acces uşor şi sigur la smartphone pe planşa de bord şi puteţi reîncărca smartphone-ul dumneavoastră compatibil fără a utiliza cabluri în timp ce conduceţi

CABINĂ CONFORT

Personalizaţi confortul autovehiculului dumneavoastră cu o gamă cuprinzătoare de accesorii pentru a crea un spaţiu mai confortabil în cabină: huse pentru scaun, frigider, maşină de cafea şi kit de curăţare.

TEHNOLOGIE, SIGURANŢĂ ŞI CONFORT

Accesorii Eurocargo

NOUA GAMĂ DE ACCESORII PENTRU EUROCARGO

Fiind dintotdeauna un punct de referinţă şi un favorit în industrie datorită combinaţiei sale irezistibile de tehnologie, fiabilitate şi versatilitate, astăzi noul Eurocargo este chiar mai stilat, durabil, eficient şi mai uşor de manevrat ca oricând.

IVECO Accessories se mândreşte cu o linie de produse care au fost personalizate special pentru a optimiza estetica, siguranţa, confortul şi tehnologia autovehiculului dumneavoastră Eurocargo

Descărcaţi Broşura

EUROCARGO ACCESORII PRINCIPALE

VERSATILITATE

Designul şi funcţionalitatea sunt elementele cheie ale liniei de accesorii estetice: Capace de plastic ABS uşoare, care se potrivesc cu autovehiculul, protejând oglinzile şi îmbunătăţind designul, şi bullbaruri superioare cu o formă specială menită să evidenţieze designul părţii din faţă a autovehiculului şi să îi confere un aspect robust.

RENTABILITATE

Spoilere originale IVECO sunt reglabile, robuste şi uşoare datorită utilizării benzilor structurale şi colierelor interne cu răşină. În combinaţie cu deflectorul de geam, acestea reprezintă o soluţie excelentă pentru reducerea consumului de combustibil prin diminuarea rezistenţei aerodinamice.

SIGURANŢĂ

Sistemele de siguranţă la marşarier sunt ideale pentru a oferi o vizibilitate mai mare şoferului în timpul efectuării manevrelor, pentru o siguranţă sporită. Produsele profesionale IVECO sunt caracterizate de componente de calitate superioară şi o extraordinară atenţie la detalii. Un sistem de siguranţă complet: alarmele, sistemul antifurt de combustibil, claxoanele îi permit şoferului să lucreze în condiţii de siguranţă maximă.

TEHNOLOGIE DE VÂRF

Misiunea noastră este îmbunătăţirea vieţii la bord: o gamă completă de radiouri pentru divertisment în timpul muncii, navigator de ultimă generaţie şi un suport special pentru smartphone şi tabletă îl vor ajuta pe şofer în misiunile sale profesionale zilnice.

CABINĂ CONFORT

Noua linie de huse de scaun IVECO pentru noul IVECO Eurocargo este concepută pentru a îndeplini toate nevoile, fiind în acelaşi timp personalizată în conformitate cu nevoile dumneavoastră. Noile covoraşe şi sistemul de fixare dublă a acestora garantează o viaţă plăcută la bord.

OPTAŢI PENTRU O EXPERIENŢĂ DE CONDUS DE NEEGALAT

Accesorii S-WAY

PREZENTARE GENERALĂ A NOILOR ACCESORII S-WAY

IVECO S-WAY oferă o soluţie completă de transport pentru a-i asigura şoferului un plus de confort la bordul autovehiculului şi pentru a le permite proprietarilor să lucreze într-un mod eficient, profitabil şi fiabil.

Pentru a corespunde acestui nou mod de a lucra şi a conduce, IVECO oferă o nouă generaţie de accesorii special dezvoltate, care particularizează şi maximizează experienţa dumneavoastră personală cu NOUL IVECO S-WAY.

Descărcaţi Broşura

S-WAY ACCESORII PRINCIPALE

VERSATILITATE

Absolut fiecare detaliu a fost conceput cu atenţie pentru a evidenţia caracterul său predominant, maximizându-i performanţele. Materialele de calitate superioară şi testarea precisă garantează uşurinţa operaţiilor de montare. Noul capac retroiluminat cu LED-uri conceput pentru forma noului pavilion scoate în evidenţă identitatea flotei cu sigla personalizată şi elementele cromate, iar noile autocolante garantează o versatilitate maximă.

RENTABILITATE

O combinaţie de dispozitive: kitul aerodinamic, parasolarul şi deflectorul vor diminua puterea turbulenţelor, ajutând împreună cu instrumentele antifurt de combustibil şi cu sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri la garantarea economisirii combustibilului.

SIGURANŢĂ

Creşteţi siguranţa autovehiculului dumneavoastră ajutând la prevenirea accidentelor cu un sistem complet de cameră video spate; pentru autovehiculul nou a fost dezvoltată o cameră video încălzită specială pentru cele mai extreme condiţii meteorologice. Claxonul pneumatic şi o gamă completă de accesorii retroreflectorizante vor asigura o vizibilitate maximă pe drum.

CABINĂ CONFORT

Confort la bord: aceasta este deviza liniei de accesorii pentru confort. Noul cuptor cu microunde vă ajută să vă simţiţi întotdeauna ca acasă. Am testat noua noastră lumină de curtoazie cu LED-uri cu priză USB pentru a permite şoferilor şi pasagerilor să se bucure de viaţa la bord în timpul nopţii, citind o carte. Noile huse pentru scaune şi covoraşele sunt concepute pentru a îndeplini diferite nevoi profesionale: de la lucru pe şantierul naval la cursele pe distanţă lungă.

TEHNOLOGIE DE VÂRF

Linia de accesorii cu înaltă tehnologie vă permite să beneficiaţi de tehnologia şi sistemele de info-divertisment de ultimă generaţie. O multitudine de oportunităţi, cu un singur scop: simplificarea muncii şi vieţii dumneavoastră la bord.

O nouă consolă personalizată pentru planşa de bord cu priză USB integrată a fost concepută pentru reîncărcarea dispozitivelor dumneavoastră în cea mai accesibilă şi sigură poziţie. Combinarea noului sistem audio şi video garantează inovaţie, tehnologie şi uşurinţă de utilizare, creând mediul ideal pentru timpul de relaxare.

Accesorii IVECO Daily

Accesorii IVECO Eurocargo

Accesorii IVECO Way