NOUL IVECO S-WAY

Construit pentru nevoile dumneavoastră, cu un design nou şi elegant, IVECO S-Way este acum mai sigur şi mai productiv ca niciodată, cu dobândă preferenţială.

Noul IVECO S-WAY este vehiculul ideal pentru misiunile de transport de lungă distanţă şi cea mai bună soluţie pentru proprietarul de flotă:

TCO este redus la niveluri extrem de competitive datorită reducerii consumului de combustibil şi a unui pachet de servicii de întreţinere şi telematică construit în jurul clientului.
Noul motor xC13 cu o putere de până la 580 CP şi un cuplu de 2800 Nm, noul motor xC13 pe gaz de 500 CP şi 2200 Nm, noi rapoarte pentru puntea spate de 2,17 şi 2,06, logică îmbunătăţită şi optimizată a cutiei de viteze.
3 moduri de condus de la ECO la Power cu parametri care pot fi personalizaţi de la momentul achiziţiei autovehiculul de către client sau prin intermediul telematicii de către şofer.

Design şi ergonomie noi

Interior îmbunătăţit, cu un bord modern, un nou afişaj digital şi Infotainement, un volan şi comenzi ergonomice, împreună cu o poziţie revizuită a şoferului, pentru a asigura confortul şi siguranţa acestuia chiar şi în cazul misiunilor pe distanţe lungi.

Funcţii de condus asistat şi GSR

Noile funcţionalităţi Highway Assist, Adaptive Cruise Control Stop&Go şi GSR.

Instrumentar de bord digital

Noul sistem de camere fără oglinzi retrovizoare, instrumentarul de bord şi sistemul Infotainement

Servicii IVECO

Îmbunătăţiţi-vă productivitatea şi maximizaţi capacitatea de funcţionare a vehiculelor IVECO datorită soluţiilor noastre de mobilitate