noiembrie 16th, 2023

Noua gamă IVECO WAY, "născută și construită în jurul tău" pentru a oferi mai mult confort, performanță și economii

•  Vârful de gamă, motorul xCursor13, împreună cu îmbunătățirile de aerodinamică, transmisie și GPS oferă economii de combustibil de până la 10 %.

•  Alte economii de 4% datorate serviciilor de eficiență și monitorizării avansate oferite de Customer Uptime Center, pentru o reducere semnificativă a Costului Total de Proprietate (TCO).

•  Interioare complet noi, reproiectate în întregime cu caracteristici noi, centrate pe șofer și ergonomie îmbunătățită pentru o experiență superioară de condus.

•  Panou de bord complet digital cu afișaj TFT, infotainment nou și camere cu monitoare care înlocuiesc oglinzile retrovizoare exterioare.

•  Asistență la condus de ultimă generație, care corespunde complet Nivelului 2 de conducere automată, pentru a îmbunătăți siguranța și confortul la conducere.

•  Introducerea unei tehnologii inovatoare pentru a asigura o conducere sigură și fără stres.

 

Torino, 16 noiembrie 2023

 

IVECO a prezentat astăzi noua gamă IVECO WAY, un vehicul care are la bază modelul de mare succes, prin introducerea unor noi caracteristici avansate, confort mai mare și un motor nou xC13 puternic, dar eficient, aerodinamică îmbunătățită și sistem predictiv de schimb al treptelor de viteză bazat pe GPS.

Noile caracteristici și servicii au fost dezvoltate pentru a face afacerea clientului mai productivă și viața șoferului la bord mai confortabilă, mai sigură și conectată. Toate aceste caracteristici fac din noul vehicul cea mai performantă gamă IVECO Way de până acum.

 

XCursor 13: un motor de ultimă generație cu o eficiență a consumului de combustibil printre cele mai bune din clasă

 

IVECO Way oferă operatorilor o gamă largă de propulsoare pentru a satisface nevoile misiunilor lor. În vârful gamei de motoare se află noul XCursor 13 dezvoltat de FPT Industrial, parte a grupului IVECO și lider global specializat în tehnologii avansate de propulsie. Această nouă unitate diesel include tehnologii de ultimă generație, cum ar fi un nou turbocompresor pentru schimbarea într-o treaptă de viteză inferioară, o presiune de injecție mai mare (2 500 bari), cilindri mai ușori, arbore cotit și arbore cu came noi, sisteme auxiliare smart și posibilitatea de reducere a pierderilor cauzate de fricțiune.

 

Configurația cea mai puternică poate dezvolta o putere maximă de până la 580 CP și un cuplu maxim de 2.800 Nm, perfectă pentru misiunile grele care necesită performanțe maxime, în timp ce varianta de 500 CP cu un cuplu de 2.600 Nm este ideală pentru eficiență maximă în transporturile pe distanțe lungi, oferind o scădere a consumului de combustibil de până la 10%, în timp ce caracteristici noi, avansate și servicii profesionale pot scădea consumul de combustibil cu încă 4%.

 

Sistemul de control predictiv al vitezei de croazieră în funcție de condițiile de relief și trafic extrase din GPS / GPS-Predictive este acum capabil să recunoască viraje și sensuri giratorii, adaptând viteza setată prin Cruise Control. Modul Eco Driving, controlat de la distanță prin intermediul sistemului de telematică, a fost optimizat prin utilizarea softurilor pentru schimbul treptelor de viteze, disponibilitatea cuplului şi EcoRoll.

 

Greutatea motorului a fost redusă cu 10% - mai ușor chiar decât motorul Cursor 11 – în condițiile în care durata de viață a crescut până la 1,6 milioane de kilometri, cu 33% mai mult decât predecesorul său. Noua frână de motor de înaltă performanță este cea mai bună de pe piață, fiind acum cu 30% mai eficientă și capabilă să înlocuiască retarderul în cele mai multe situații, cu avantaje în ceea ce privește costurile, greutatea și consumul de combustibil.

 

Noul motor este cuplat cu axa Meritor 17xHE, cu reducție mai rapidă pentru o livrare mai lină a tracțiunii, alături de transmisia cu 12 trepte TRAXON Gen2 de la ZF. Această nouă cutie de viteze include mai multe actualizări, cum ar fi: Shift Assistant care sincronizează schimbările treptelor de viteză cu frânarea motorului, în timp ce Reversing Assistant angajează marșarierul în timpul opririi.

 

 

 

Mai multă putere pentru misiuni durabile

 

Noile IVECO S-Way și X-Way oferă, de asemenea, eficiență crescută și performanta în versiunea lor cu Gaz Natural, producând 500 CP și 2.200 Nm de cuplu, în timp ce consumul de combustibil este redus cu până la 11%. Această performanță puternică vine cu avantaje ecologice ale gazului natural, care pot contribui la reducerea semnificativă a emisiilor de CO2 ale vehiculului, cu o reducere de până la 95% atunci când funcționează cu biometan și o reducere semnificativă a zgomotului față de un vehicul diesel echivalent. Pe măsură ce flotele caută să își reducă impactul asupra mediului, IVECO S-Way și X-Way Natural Gas oferă o soluție care poate fi implementată fără compromisuri în planul performanței.

 

Un accent puternic pe șofer și confortul său, chiar și în operațiunile pe distanțe lungi

 

Atenția pe care IVECO o acordă șoferului și experienței sale la bord se traduce în îmbunătățiri semnificative ale cabinei IVECO S-Way și X-Way, menite să maximizeze confortul și să îmbunătățească și mai mult experiența șoferului la bord și vizibilitatea. Confortul superior la bord derivă din noul design interior, un panou de bord personalizabil cu o selecție de materiale și culori, precum și un instrumentar de bord digital complet cu afișaj TFT, infotainment și camere care înlocuiesc oglinzile retrovizoare.

 

Cabina AS IVECO S-Way și X-Way este apreciată pentru poziția excelentă a scaunelor, iar inginerii au rafinat și mai mult confortul prin oferirea unei poziții de conducere “ca într-un autoturism", printr-o ergonomie revizuită și un unghi de ajustare a volanului mult mai larg. Noul interior prezintă suprafețe contrastante și spații de depozitare suplimentare, în timp ce comutatoarele amplasate logic ridică fără efort ergonomia generală a șoferului la un nou nivel. Frâna de parcare electrică cu activare automată crește și mai mult spațiul interior.

 

Masa rabatabilă de pe partea pasagerului este ideală pentru sarcinile care necesită o suprafață de lucru plană, cu un port USB util alături. Obiectele și documentele pot fi mai ușor organizate și depozitate în compartimentele suplimentare, în interior și sub cabina vehiculului. Două conexiuni USB sunt disponibile pe panoul de bord și o nouă opțiune de Mirrorcams oferă o vizibilitate și mai bună pentru șofer. În plus, aceste camere aerodinamice montate deasupra ușilor oferă o economie de combustibil de până la 1,5% în comparație cu o oglindă standard datorită rezistenței reduse la aer.

 

Echipate pentru orice misiune

 

IVECO S-Way și X-Way dispun acum de o nouă suspensie pneumatică frontală ranforsată cu perne de aer cu cursă mare și MMA de 9,0 tone. Această configurație pneumatică completă este oferită acum pe o gamă mai largă de variante de șasiu, inclusiv configurația ON+, 6x4 și 8x4 Tridem. Platformele 6x2 pot beneficia acum de o nouă punte spate portantă, ranforsată la 9,0t, utilă în special pentru colectarea deșeurilor și pentru macaralele montate pe consola spate.

Pentru misiuni mai grele, o nouă punte cu reducție simplă 18x și sistem de frânare nou, poate susține până la 60t greutate totală, oferind cel mai bun compromis între robustețe, performanță și eficiență.

 

Personalizați aspectul vehiculului dumneavoastră

 

Clienții pot acum să-și personalizeze și mai mult IVECO S-Way și X-Way, crescându-și astfel sentimentul de apartenență la familia IVECO, cu o gamă de opțiuni noi de personalizare. În plus față de noul logo IVECO disponibil în crom sau negru mat, mai există alte opt opțiuni de grilă. Acestea includ finisaje lucioase, elemente metalice sau chiar opțiuni de culoare a caroseriei, permițând operatorilor să-și adapteze vehiculul pentru a reflecta identitatea de brand sau pentru a alege un stil care să-i diferențieze de ceilalți.

 

Tehnologia nouă oferă o interfață de vehicul prietenoasă, menită să asigure confort și să  elimine stresul

 

Tehnologia inovatoare joacă un rol important în cabina noii game IVECO WAY. Un afișaj digital de 12 sau 10 inch oferă șoferului informații despre vehicul, cu posibilitatea de a configura ecranul în funcție de preferințe. Cu o interfață avansată ADAS (Sistem Avansat de Asistență a Șoferului) și o integrare completă a infotainment-ului, informațiile sunt prezentate în mod clar, reducând sarcina cognitivă a șoferului.

 

Toate ecranele de infotainment de 10 sau 7 inch sunt complet reconfigurabile și pun la îndemâna șoferului controlul asupra funcțiilor-cheie, de la controlul climei până la experiența Alexa complet integrată. Apple CarPlay și Android Auto permit accesul la toate aplicațiile de pe smartphone-ul șoferului, în timp ce noul sistem permite, de asemenea, conectarea simultană a două telefoane prin Bluetooth.

 

Gama IVECO WAY primește acum Sisteme Avansate de Asistență de Nivel 2, un mare pas înainte atât în ceea ce privește siguranța, cât și confortul la volan.

 

Caracteristici și servicii digitale noi și îmbunătățite, create pentru șoferi și managerii de flotă

 

În plus față de cabină reproiectată, IVECO se preocupă de siguranța șoferului prin funcții digitale noi și îmbunătățite, menite să facă viața la bord mai sigură și mai productivă. Serviciul nou, Sănătatea Șoferului / Driver’s Health, monitorizează semnele vitale ale acestuia și le combină cu date generate de sistemele avansate de asistență pentru a preveni evenimente de sănătate bruște.

 

Raportul Profesional de Siguranță / Professional Safety Report a fost îmbunătățit, folosind noile sisteme de asistență, pentru a furniza rapoarte automate mai avansate, care conferă și mai multă siguranță la drum. Companionul vocal al șoferului, IVECO Driver Pal, este acum complet integrat în sistemul de infotainment, pentru a oferi o experiență fără întreruperi și pentru a permite șoferului să folosească vocea pentru gestionarea funcțiilor. Aplicația Easy Way a fost actualizată cu funcții care economisesc timp și cresc productivitatea, cum ar fi lista de verificare digitală, comenzi la distanță și manualul interactiv de utilizare.

 

Conectivitatea IVECO S-Way a deschis și noi funcționalități pentru managerul de flotă. Portalul pentru Clienți IVECO ON a evoluat pentru a deveni centrul lor de conectivitate, unde pot monitoriza și gestiona vehiculele și pot simplifica administrarea afacerii. Noile Comenzi la Distanță accesate prin portalul IVECO ON le permit să controleze numeroase setări ale vehiculului, asigurându-se că IVECO S-Way este condus mereu eficient și în siguranță.

 

Serviciul Avansat de Diagnosticare Predictivă / Advanced Predictive Diagnostics folosește algoritmi noi pentru a monitoriza starea de sănătate a vehiculului și durata de viața reziduală a componentelor sale complexe, cum ar fi sistemul post-tratare.

 

Servicii IVECO: pentru o soluție de mobilitate completă, adaptată nevoilor clienților

 

Gama IVECO Way vine cu un portofoliu holistic de servicii dezvoltate pentru a îmbunătăți productivitatea și rentabilitatea afacerilor clienților prin maximizarea disponibilității și eficienței vehiculului, siguranța șoferului și protecția mediului. Scopul este de a oferi clienților o soluție de mobilitate completă, care să se potrivească perfect cu cerințele lor.

 

Serviciile Uptime sunt concepute pentru a minimiza timpul de inactivitate al vehiculului, evitând opririle neprevăzute prin monitorizare în timp real, diagnosticare la distanță și programe de întreținere. Serviciile de Productivitate și Eficiență ajută clienții să reducă consumul de combustibil, să optimizeze rutele și să îmbunătățească stilul de condus. Serviciile Driver Care şi Safety & Security sunt concepute pentru a promova un stil de conducere mai sigur, pentru a monitoriza performanța șoferilor și pentru a crește siguranța lor. Piese și Accesorii oferă o gamă extinsă pentru personalizarea vehiculului. În plus, IVECO CAPITAL oferă clienților o soluție financiară cuprinzătoare, inclusiv servicii de finanțare, leasing și asigurări pe toate piețele.

 

Abordarea modulară a ofertei de servicii IVECO facilitează clienților adaptarea serviciilor la cerințele lor specifice. De asemenea, IVECO a preambalat unele servicii pe baza experienței sale anterioare, începând cu pachetul Start Pack, care este conceput pentru a simplifica gestionarea vehiculelor clienților cu ajutorul Portalului pentru Clienți IVECO ON pentru monitorizarea vehiculului și optimizarea eficienței flotei, Uptime Monitoring & Management pentru a maximiza timpul de funcționare al IVECO S-Way conectat și noua aplicație Easy Way pentru a ușura viața șoferului.

 

Clienții își pot personaliza soluția de servicii cu o gamă de pachete premium. PRODUCTIVITY Basic include IVECO ON Plus, care adaugă controlul de la distanță Eco Lock și actualizări de geolocalizare a vehiculului, precum și Professional Fuel Report pentru identificarea potențialelor câștiguri de eficiență.

 

 

PRODUCTIVITY Advanced acordă toate caracteristicile PRODUCTIVITY Basic, adăugând în același timp ECODRIVING, care ajută clienții să atingă obiectivele de sustenabilitate prin intermediul analizelor și al sesiunilor de instruire dedicate. Pachetul DRIVER ASSISTANT extinde serviciile TomTom Live și Driver Pal pentru al treilea și al patrulea an. Pachetul Safety oferă Professional Safe Report pentru evaluarea și îmbunătățirea stilului de condus, pe lângă IVECO ON Plus. Adăugarea UPTIME Plus include IVECO Maintenance and Repair pentru liniște, permițând costuri de întreținere fixe și scăzute, fără surprize neașteptate. Acest pachet include, de asemenea, IVECO TOP CARE, care asigură cele mai bune servicii atât pentru vehicul, cât și pentru șofer.

zurück