noiembrie 16th, 2023

Cu o tehnologie avansată și alimentat cu gaz natural, noul Eurocargo este "potrivit pentru orice misiune"

• Eurocargo, un vehicul versatil cu motorizări noi - singurul vehicul de la 12 până la 19 tone, alimentat cu gaz natural din întreaga gamă.

• Noua transmisie automată cu 8 trepte de la ZF îmbunătățește confortul la volan și eficiența la consum cu până la 5%.

• Panou de bord digital și sistem Infotainment configurabil.

 

• Sistemele noi de Asistență Avansată pentru Șoferi (ADAS) includ protecție pentru pietoni și bicicliști / Vulnerable Road User (VRU), sporind siguranța la bord și pe șosea.

Torino, 16 noiembrie 2023

 

Noul Eurocargo reprezintă cea mai avansată replică a gamei istorice de până acum. Bordul digital reproiectat, noile sisteme de asistență pentru șoferi (ADAS), serviciile digitale și oferta extinsă de motorizări fac din Eurocargo o alegere clară pentru șoferi. Un atu cu adevărat puternic pentru toți operatorii.

 

Gaz natural pentru fiecare misiune – o premieră în clasa sa

 

IVECO este un lider în industria combustibililor alternativi, iar vehiculele alimentate cu Gaz Natural Comprimat (CNG) oferă o soluție excelentă pentru reducerea semnificativă a emisiilor, păstrând în același timp capacitatea de a-și îndeplini misiunea, și un cost total de proprietate (TCO) redus. Atunci când sunt alimentate cu biometan, vehiculele CNG pot reduce emisiile de CO2 cu până la 95% în comparație cu un vehicul diesel echivalent. Noul Eurocargo primește o nouă generație de motoare Tector 7 pe CNG, disponibile în toată gama, devenind astfel singurul vehicul cu greutate între 12 și 19 tone, alimentat cu gaz natural din întreaga gamă.

Noul motor CNG de 6,7 litri este disponibil în trei variante: 220 CP, 250 CP și 280 CP. Pe lângă capacitatea și puterea mai mare a motorului, acest camion oferă și cea mai bună economie de combustibil din clasa sa, precum și o reducere a emisiilor de CO2 de până la -10% față de Tector 7 Diesel.

Noul Eurocargo conduce cu adevărat pe drumul schimbării, permițând din ce în ce mai multor clienți să treacă la combustibili alternativi viabili, fără însă a compromite capacitatea de a-și îndeplini misiunea.

 

Noua transmisie automată cu 8 trepte - mai mare eficiență și confort la volan

 

O nouă transmisie standard este disponibilă atât pentru modelele diesel, cât și pentru cele pe CNG, pentru o eficiență sporită. Transmisia automată cu 8 trepte ZF8-HP devine alegerea implicită, oferind o reducere a consumului de combustibil de până la 5%, iar transmisia automată Allison 3000 este disponibilă opțional.

 

Noul cluster digital configurabil și sistemul infotainment îmbunătățesc experiența șoferului

 

Actualizările la bord sunt concepute special pentru a face viața șoferului mai ușoară, adăugând confort și funcționalități suplimentare. Un nou panou de bord complet digital, cu un display de 10 inch, ocupă un loc central în cabină, având o grafică bogată, care permite o vizibilitate excelentă a informațiilor doar dintr-o privire. Noile comenzi de pe volan permit șoferului să se concentreze la misiune sa.

 

Un alt plus este noul sistem de infotainment cu touchscreen de 7 inch, care permite șoferilor să își aducă viața digitală la bord. Un radio DAB și o cameră de vizualizare a zonei din spatele vehiculului sunt, de asemenea, disponibile. Ocupanții cabinei pot profita pe deplin de cele două porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor inteligente, iar conectarea unui smartphone iOS sau Android permite utilizarea Apple CarPlay și Android Auto, oferind acces la aplicațiile obișnuite, utilizate zilnic de către șoferi. Orice misiune începe cu cheia, iar noul model vine cu o cheie electronică nouă, cu un design modern, dar robust.

 

Caracteristicile noi de conectivitate adaugă confort șoferului și cresc productivitatea

 

Fiecare Eurocargo vine acum cu un Modul de Conectivitate standard, făcându-l astfel cel mai conectat Eurocargo din istorie. Operatorii vor avea acces la serviciile digitale IVECO, inclusiv la monitorizarea autocamioanelor și la diagnosticarea de la distanță pentru a ajuta la reducerea timpilor de nefuncționare, precum și la instrumente de gestionare a flotei prin intermediul portalului pentru clienți IVECO ON.

 

La fel de nou pentru Eurocargo este IVECO Driver Pal, noul companion de călătorie activat vocal, construit pe tehnologia Amazon Web Services (AWS) și caracteristicile Alexa. Conceput pentru a maximiza timpul de funcționare al vehiculului, prin planificarea rutei și monitorizarea stării vehiculului, acesta reduce întârzierile și timpul de nefuncționare neașteptat. Șoferii Eurocargo vor putea interacționa cu vehiculul prin comenzi vocale, ajutându-i să rămână concentrați pe drum.

 

Noua aplicație Easy Cargo este un punct de contact unic care oferă șoferilor mai mult control asupra vehiculului lor. Aplicația oferă acces la Evaluarea Stilului de Condus / Driving Style Evaluation, care îi poate ajuta să-și îmbunătățească obiceiurile de condus cu sugestii privind conducerea sigură, eficiența la consum și starea vehiculului. Și aplicația Easy Cargo conectează direct șoferul la Serviciile de Asistență la Distanță / Remote Assistance Services și actualizările Over the Air ale vehiculului și poate fi folosită pentru a controla funcțiile cabinei, precum aerul condiționat, iluminarea și ușile, sporind confortul șoferului.

Clienții pot beneficia și de avantajele oferite de mentenanța predictivă, bazată pe datele generate de Eurocargo. Aceasta permite operatorilor să-și optimizeze operațiunile de întreținere și reparații pentru a se potrivi misiunii lor, minimizând întreruperile și sporind confortul.

 

Experiență de conducere excelentă și siguranță sporită cu noile funcții ADAS și caracteristici de conducere autonomă

 

Noul Eurocargo respectă toate noile regulamente globale privind siguranța (Global Safety Regulations - GSR). Printre acestea se numără: Alcohol Interlock Preparation, Intelligent Speed Assist, Moving Off Info System, Blind Spot Info System, Reversing Detection, Emergency Stop Signal, Lane Departure Warning System.

 

Gama diversificată și flexibilă pregătește noul Eurocargo pentru orice misiune

 

Datorită configurațiilor sale extrem de versatile, noul Eurocargo este pregătit pentru orice misiune. Cu o gamă cuprinsă între 7,5 și 19 tone, șasiul său robust este ideal pentru livrări urbane sau regionale, construcții, misiuni municipale și chiar off-road, cu varianta Eurocargo 4x4. O rază de virare de 11 m face ca Eurocargo să fie ușor de manevrat în spațiile urbane și să fie partenerul perfect pentru livrări în zonele populate.

 

O gamă de ampatamente de la 2.790 mm până la 6.570 mm și șasiul robust, se adresează atât aplicațiilor solicitante, cât și montării caroseriilor și a echipamentelor specializate, făcând din Eurocargo unul dintre cele mai versatile vehicule din clasa sa. De fapt, există peste 11.000 de configurații posibile pentru Eurocargo, astfel încât clienții pot configura vehiculul perfect pentru misiunea lor.

 

Serviciile IVECO: pentru o soluție completă de mobilitate adaptată clienților

 

Noul Eurocargo vine cu un portofoliu complet de servicii dezvoltate pentru a îmbunătăți productivitatea și rentabilitatea afacerilor clienților, prin maximizarea timpului de funcționare și eficiența vehiculului, siguranța șoferilor și protecția mediului. Scopul este de a oferi clienților o soluție completă de mobilitate care să răspundă perfect cerințelor lor.

 

Serviciile Uptime sunt concepute pentru a minimiza timpul de nefuncționare al vehiculului, evitând opririle neprogramate, prin monitorizarea în timp real, diagnoza la distanță și programarea mentenanței. Serviciile Productivity & Efficiency ajută clienții să reducă consumul de combustibil, să optimizeze rutele și să îmbunătățească stilul de conducere. Serviciilele Driver Care și Safety & Security sunt concepute pentru a promova un stil de conducere mai sigur, pentru a monitoriza performanța șoferilor și pentru a crește siguranța acestora.

 

IVECO a pregătit deja pachete de servicii bazate pe experiența sa, începând cu Start Pack conceput pentru a simplifica viața la bord, cu ajutorul portalului pentru clienți IVECO ON pentru monitorizarea vehiculului și optimizarea eficienței flotei, Uptime Monitoring & Management pentru a maximiza timpul de funcționare al Eurocargo și noua aplicație Easy Cargo pentru a face viața șoferului mai convenabilă. Pachetul de Asistență pentru Șoferi garantează 2 ani suplimentari pentru serviciile IVECO Driver Pal și Tom Tom Live.

 

Clientul poate adapta soluția de servicii cu ajutorul unor pachete premium personalizabile. Safety Pack oferă Raportul de Siguranță Profesional, permițând evaluarea și posibilitatea îmbunătățirii stilului de conducere, în plus față de IVECO ON Plus. Productivity Pack include IVECO ON Plus, la care se adaugă controlul la distanță ADAS și actualizări de geolocație a vehiculelor, precum și API-ul Web, care permite clientului să utilizeze propriul sistem de gestionare a flotei pentru a include vehiculele IVECO conéctate.

zurück