noiembrie 16th, 2023

Noul Daily: gama emblematică este acum mai sigură, mai puternică, 100% conectată și oferă șoferilor cea mai bună experiență de până acum

Partea superioară a bordului, pregătită pentru integrarea accesoriilor, este concepută special pentru a-i oferi șoferului confortul suprem, o nouă interfață om-mașină (HMI) cu instrumentar de bord digital complet configurabil de 10.25 inch și o nouă ofertă de infotainment.

 

Îmbunătățiri dedicate misiunii, cum ar fi Keyless Entry & Go pentru distribuția urbană și un set complet de servicii care vor duce la un nou nivel de productivitate în afaceri.

 

Caracteristici noi de conectivitate centrate pe client, cum ar fi comenzile de la distanță și setări de profil, oferă șoferilor și proprietarilor de flote o eficiență sporită și o experiență prietenoasă.

 

Singurul vehicul comercial ușor cu șasiu ca al unui camion, care respectă noile cerințe GSR în categoria de 3,5 tone.

 

Sisteme noi avansate de asistență a șoferului (ADAS), care depășesc cerințele reglementare cu protecție pentru pietoni și bicicliști / Vulnerable Road User (VRU) și conducere autonomă de nivel 2 / Autonomous Drive Level 2, oferă o experiență de conducere sigură și fără stres.

 

Daily este mai sustenabil ca niciodată, oferind întreaga gamă cu energie electrică și confirmând beneficiile motoarelor bio-CNG.

Torino, 16 noiembrie 2023

 

Familia emblematică de vehicule utilitare ușoare IVECO continuă să evolueze rapid, cu actualizări de produse și conectivitate de ultimă generație, dotare standard pentru întreaga gamă, deblocând o lume de servicii și caracteristici concepute pentru a face viața șoferului la bord mai confortabilă, pentru a oferi o experiență de conducere excelentă și mai sigură și pentru a crește productivitatea și durabilitatea afacerii clientului.

 

Prin îmbunătățirea ergonomiei cabinei și extinderea serviciilor de conectivitate, Daily rămâne partenerul pentru succesul afacerilor clienților. 

 

IVECO a analizat, de asemenea, modalitățile de creștere a încărcăturii utile a vehiculului, iar acum oferă o nouă suspensie spate cu arcuri lamelare progresive, disponibile opțional. Aceasta permite vehiculului să transporte sarcini mai grele, cu o performanță comparabilă cu cea a suspensiei cu două foi.

Noul Daily este disponibil și în versiuni electrice și bio-CNG, împreună cu servicii dedicate pentru a ajuta clienții în tranziția lor spre sustenabilitate, oferind o soluție completă de mobilitate.

 

Caracteristicile la bord oferă o experiență superioară pentru șoferi

 

Daily a lansat o serie de caracteristici proiectate pentru a face experiența șoferului la bord mai confortabilă. Partea superioară a bordului cu spații mari de depozitare face mai ușoară organizarea obiectelor personale și păstrarea la îndemână a tot ceea este nevoie. Cu spații dedicate pentru dispozitivele mobile, noi module USB de tip A+C și un nou încărcător wireless.

 

O caracteristică remarcabilă este și noul afișaj de bord complet digital, configurabil, de 10,25 de inch, standard pe toată gama. Informațiile importante despre vehicul sunt afișate vizibil pe ecranul lat, cu fonturi de dimensiuni mari. Trei configurații de ecran sunt disponibile, astfel încât șoferul să poată alege configurarea preferată, folosind ușor butonul de comandă.

 

Noul sistem de infotainment cu un ecran color de 10 inch este integrat în partea centrală a panoului de bord și oferă funcționalități noi care vor îmbunătăți experiența șoferului la bord. Mobile Device Mirroring le permite șoferilor să își acceseze aplicațiile pe display, iar funcțiile din cabină, cum ar fi luminile, geamurile și clima, pot fi controlate cu comenzi vocale prin intermediul IVECO Driver Pal, acum integrat în sistem și ușor de configurat. De asemenea, vor putea utiliza serviciile avansate de navigație Tom Tom Live pe noul sistem de infotainment, pentru a putea planifica mereu cele mai bune rute, ținând cont de condițiile de trafic în timp real

 

Pe șosea, șoferul se va bucura de plăcerea absolută de a conduce oferită de transmisia Hi-Matic, îmbunătățită și mai mult de noua manetă multifuncțională cu două poziții, cu un selector de putere pentru setările Power și Eco, care este mai confortabil de utilizat și permite recunoașterea mai ușoară a stării transmisiei.

 

Camera de marșarier cu linii dinamice, disponibilă opțional pentru variantele șasiu și furgon, un plus față de senzorii standard de parcare, oferă o imagine clară a zonei din spatele vehiculului, făcând manevrele de mers înapoi mai sigure și mai ușoare. Camera este disponibilă și cu noul radio touchscreen de 7 inch, care completează oferta cu un set de caracteristici-cheie, inclusiv comenzi pe volan, mobile mirroring și IVECO Driver Pal.

 

Funcțiile digitale îmbunătățite permit mai multă productivitate și eficiență

 

Conectivitatea standard a lui Daily permite o serie de funcționalități și servicii noi, proiectate pentru a crește productivitatea clienților. Șoferii și managerii de flotă pot acum să opereze mai eficient cu setările de control la distanță ale vehiculului, cu aplicația Easy Daily sau prin intermediul portalului IVECO ON. Managerul de flotă poate verifica de la distanță starea funcțiilor vehiculului, cum ar fi setările Hi-Matic și Modul Eco și le poate bloca pentru maximizarea eficienței consumului de carburant. Această funcție le permite, de asemenea, să controleze oricând, de la distanță, setările ADAS ale unui vehicul, pentru a se asigura că toate vehiculele din flota lor sunt configurate pentru siguranța șoferilor și, în general, pentru siguranța rutieră.

 

Pentru șoferii care împart camionete în cadrul flotei, funcția de Setări ale Profilului / Profile Setting le permite să salveze setările preferate de configurare, de afișaj și de infotainment prin intermediul aplicației Easy Daily App. De asemenea, aceștia vor putea să își transfere automat setările către un alt vehicul asociat. 

 

Livrările de tip door-to-door pot fi făcute mai rapid cu ajutorul funcției Keyless Entry & Go: Daily este singurul vehicul comercial ușor de pe piață cu funcția de blocare și deblocare a ușilor complet hands-free.

 

Productivitatea clienților va fi, de asemenea, îmbunătățită de serviciile IVECO concepute pentru a maximiza timpul de funcționare al vehiculului. Acestea includ actualizări Over-the-Air, care elimină necesitatea de a vizita un punct de service pentru actualizări de software, economisind timp. Gestionarea proactivă a defecțiunilor pe baza rapoartelor zilnice privind starea de funcționare a vehiculului permite clientului să programeze mai eficient vizitele la service. IVECO Uptime Monitoring & Management transformă eventualele opriri neplanificate în opriri planificate.

 

Noul Daily merge dincolo de a oferi siguranță din toate părțile

 

Caracteristicile noi ADAS și funcțiile de Conducere Autonomă de nivel 2 oferă o experiență de condus fără stres și măresc siguranța în și în jurul vehiculului, depășind cerințele reglementare pentru protejarea pietonilor şi bicicliștilor. Oboseala pe durata zilelor lungi la volan va fi redusă cu ajutorul noului Traffic Jam Assist care urmează automat fluxul de trafic. Advanced Lane Centering direcționează vehiculul și îl menține în centrul benzii, iar Adaptive Cruise Control cu Stop & Go ține pasul cu vehiculul din față, oprindu-se atunci când acesta o face. Datorită asistenței inteligente pentru viteza și recunoașterea semnelor de circulație, șoferul poate accepta și seta limita de viteză, conducând în siguranță și fără stres.

 

Siguranța șoferului este îmbunătățită cu AEBS & City Brake care protejează, și acesta, pietonii și bicicliștii și cu noua funcție Turn Assist care activează automat frâna la un viraj, dacă este necesar, pentru a evita un impact. 

 

Blind Spot Warning va alerta dacă un vehicul se apropie în timpul schimbării benzilor. Manevrele în misiunile urbane devin mai sigure și fără stres cu Blind Spot Warning Information System care avertizează dacă un biciclist se apropie de marginea drumului, și cu Rear Cross Traffic Braking, care ajută șoferul să conducă înapoi, oferind informații despre vehiculele și obstacolele din jurul vehiculului, frânând automat, dacă este necesar. În momentul pregătirii pentru a părăsi vehiculul, Door Opening Warning va alerta dacă un vehicul sau un biciclist se apropie, crescând astfel siguranța în mediul urban.

 

Daily prezintă, de asemenea, noi caracteristici de siguranță pasivă care îndeplinesc cerințele GSR B și este singurul vehicul comercial ușor cu structură pe șasiu care respectă noile standarde GSR în categoria de 3,5 tone. Întreaga gamă, cunoscută pentru robustețea structurii sale unice pe șasiu, a fost consolidată și mai mult cu redesenarea părții frontale a șasiului.

 

IVECO Services, pentru a completa și personaliza soluția de mobilitate IVECO conform nevoilor clientului

 

IVECO a făcut progrese suplimentare în procesului său de servitizare, cu introducerea unui nou model de afaceri, cuprinzând toate oportunitățile tehnologiilor digitale. În acest sens, Daily vine cu un portofoliu holistic de servicii dezvoltate pentru a îmbunătăți productivitatea și profitabilitatea afacerilor clienților, maximizând timpul de funcționare și eficiența vehiculului, siguranța șoferilor și protejarea mediului înconjurător. Scopul este de a oferi clienților o soluție completă de mobilitate, constând în vehicul și servicii perfect integrate, care să răspundă perfect cerințelor lor.

 

În plus, IVECO CAPITAL oferă clienților o soluție financiară cuprinzătoare.

 

Serviciile Uptime sunt concepute pentru a minimiza opririle neprogramate ale vehiculului, prin monitorizare în timp real, diagnostice la distanță și întreținere pentru a evita opririle neplanificate. Serviciile de Productivitate și Eficiență / Productivity & Efficiency services ajută clienții să reducă consumul de combustibil, să optimizeze rutele și să își îmbunătățească stilul de conducere. Serviciile Driver Care şi Safety & Security sunt concepute pentru a promova o conducere mai sigură și pentru a crește siguranța șoferilor. Piesele și accesoriile aduc o ofertă extinsă pentru personalizarea vehiculului.

 

Abordarea modulară a IVECO în ceea ce privește oferta de servicii face posibilă alegerea de către client a setului de servicii cel mai potrivit cerințelor lor specifice. Pe baza experienței anterioare, IVECO a creat și pachete prestabilite de servicii, venind astfel în întâmpinarea dorințelor clienților cu soluții adaptate. 

 

Start Pack este conceput pentru a simplifica viața la bord cu portalul IVECO ON pentru a monitoriza vehiculul și a optimiza eficiența flotei, Uptime Monitoring & Management, pentru a maximiza timpul de funcționare al Daily, și noua aplicație Easy Daily pentru a ușura viața șoferului. 

 

În plus, clientul poate alege să-l combine cu pachete premium. Productivity Pack include IVECO ON Plus, care adaugă ADAS și actualizări de geolocalizare a vehiculelor și API Web pentru a permite clientului să utilizeze propriul sistem de gestionare a flotei pentru vehiculele conectate IVECO. Safety Pack oferă Professional Safe Report pentru a evalua și îmbunătăți stilul de conducere, pe lângă IVECO ON Plus. Driver Assistance Pack garantează o disponibilitate suplimentară de 2 ani a serviciilor IVECO Driver Pal și Tom Tom Live.

 
zurück