noiembrie 16th, 2023

FII SCHIMBAREA: IVECO se îndreaptă spre viitor prin reînnoirea întregii sale oferte de produse și servicii

• IVECO își reînnoiește întreaga gamă de produse și servicii pentru prima dată în istoria sa, prin cea mai mare investiție făcută vreodată

 

• O gamă multi-energie de ultimă generație completată de cea mai extinsă ofertă de servicii pentru a oferi soluții complete de mobilitate

 

• Lansarea este rezultatul strategiei IVECO de a conduce schimbarea, construită pe patru piloni: Productivitate în Afaceri, Sustenabilitate, Experiența Șoferului și Conectivitate

 

 

• Noua identitate marchează începutul unui nou capitol în istoria IVECO.

Torino, 16 noiembrie 2023

 

IVECO a prezentat reînnoirea întregii game de produse și servicii dealerilor, partenerilor, clienților și presei internaționale în cadrul lansării desfășurate la Barcelona, Spania.

 

Tema evenimentului, FII SCHIMBAREA / BE THE CHANGE, este o invitație de a fi alături de IVECO pe drumul schimbării pentru a câștiga în fața provocărilor viitorului. În ultimii patru ani, brandul și-a dedicat energia și resursele pentru a anticipa evoluția rapidă a pieței. A investit masiv în reînnoirea produselor sale, ținând cont de nevoile și așteptările clienților, accelerând inovația prin parteneriate cu cei mai buni jucători din industrie.

 

IVECO a dezvoltat o gamă de produse cu multiple tipuri de propulsie pentru a oferi clienților soluții durabile și profitabile, potrivite pentru orice nevoie de afaceri. A accelerat dezvoltarea ofertei sale de vehicule electrice și a înființat un centru de producție în Ulm, Germania, unde produce integral primul camion IVECO heavy-duty electric. S-a conectat mai mult la afacerile clienților prin construirea unui ecosistem de 360 de grade în jurul vehiculelor și cerințelor acestora, făcând un pas înainte în strategia sa de servitizare. Într-o industrie extrem de dinamică, IVECO a evoluat rapid pentru a deveni partenerul de încredere al clienților săi, sprijinindu-i în abordarea schimbării și depășirea cu succes a provocărilor acesteia.

 

Luca Sra, Președinte Truck Business Unit, Iveco Group, a declarat: "Lupta pentru schimbare este un job full-time căruia i-am dedicat toate resursele în ultimii patru ani. În 2019, am început o nouă călătorie, conducând o evoluție profundă în IVECO, mereu cu ochii ațintiți asupra clienților, adaptându-ne nevoilor lor pe toată durata de viață a vehiculului, dar și dincolo de aceasta.

 

Am muncit din greu și într-un ritm acerb, recunoscători pentru încrederea pe care clienții noștri au avut-o în noi, iar astăzi deschidem un nou capitol în istoria noastră. Odată cu lansarea gamei complete a anului 2024, ne arătăm puterea de a merge mai departe fără teamă și de a sta alături de clienții noștri, susținîndu-i cu un ecosistem de mobilitate 360 de grade, tehnologia care se potrivește cel mai bine nevoilor lor, pe toate segmentele, și cu cea mai extinsă ofertă de servicii.”

 

Reînnoirea întregii game IVECO: o gamă de ultimă generație, multi-energie

 

Pentru prima dată în istoria sa, IVECO și-a reînnoit întreaga gamă de produse printr-o investiție de 1 miliard de euro. În dezvoltarea acestei game de ultimă generație, IVECO s-a concentrat pe patru piloni: productivitate în afaceri, experiența șoferului, sustenabilitate și conectivitate.

 

Noile caracteristici și inovațiile construite în jurul clienților, dar și cu scopul de a asigura confortul și starea de bine a șoferilor, acoperă toate sistemele vehiculelor. Îmbunătățirile variază de la propulsie, cum ar fi introducerea unui motor de ultimă generație în segmentul greu, și ergonomie, cu adoptarea funcționalităților centrate pe șofer și auto, la interfața avansată om-mașină cu o tehnologie îmbunătățită la bord, pentru o conducere mai sigură.

 

Ghidat de principiul potrivit căruia tehnologia trebuie să se adapteze misiunii și să atingă obiectivele acesteia, IVECO a dezvoltat versiuni electrice ale gamelor sale ușoare și grele, continuând, în același timp, să-și îmbunătățească vehiculele cu motor cu ardere internă, inclusiv cele care utilizează gaz natural, pentru a reduce impactul asupra mediului.

 

Cea mai extinsă ofertă de servicii pentru a oferi soluții complete de mobilitate

 

IVECO își completează oferta de vehicule cu un ecosistem de soluții în evoluție rapidă - IVECO Services - conceput pentru a sprijini clienții în gestionarea ușoară și eficientă a vehiculelor sau a parcului auto, pentru a reduce Costul Total al Proprietății și pentru a asigura profitabilitatea afacerii lor.

Oferta include și servicii dezvoltate pentru a face mai ușoară viața șoferilor, îmbunătățindu-le confortul și siguranța.

 

IVECO susține tranziția clienților săi către mobilitatea Zero Emisii, cu eMobility, servicii special create pentru a facilita trecerea la vehiculele electrice, crescând productivitatea, reducând Costul Total de Proprietate (TCO) și maximizând autonomia și eficiența energetică a vehiculului.

 

IVECO Capital oferă clienților o soluție financiară cuprinzătoare pentru vehiculele electrice, precum și pentru întreaga gamă IVECO.

 

 

 

Noul logo IVECO: un puternic simbol al schimbării

 

IVECO a marcat deschiderea unui nou capitol în istoria sa - punctul culminant al unei călătorii începute acum 48 de ani - prin dezvăluirea unei noi identități ce semnifică schimbarea. Noul logo negru, drept, impunător, exprimă dinamismul și inovația. El menține, în același timp, o legătură cu istoria brandului, redată prin fulgerul de lumină albastră – punct de joncțiune dintre istoria IVECO și noul său viitor energetic.

 

 

Noua identitate de brand, care ilustrează felul în care IVECO se pune în slujba unei societăți moderne în continuă schimbare, menținând în același timp o legătură puternică cu rădăcinile sale puternice, va acompania evoluția produselor și serviciilor IVECO în anii următori.

zurück