LIDERUL TE ŢINE ÎN MIŞCARE
ECONOMIE DE COMBUSTIBIL DE PÂNĂ LA 6%

Noile motoare ale modelului IVECO Daily se remarcă prin economia de combustibil: motorul de 2,3 l obţine o reducere de până la 6% (ciclu WLTP), prin intermediul unei presiuni crescute cu 25% (2.000 bar) în sistemul common rail, pentru îmbunătăţirea eficienţei combustiei, şi prin intermediul unor pistoane de oţel, cu rezistenţă termo-mecanică îmbunătăţită.

OFERTĂ OPTIMIZATĂ DE MOTOARE

Economie de combustibil de până la 6% pentru motorul de 2,3 l (ciclu WLTP), creştere a cuplului cu până la 15%, pentru aplicaţii mai solicitante, şi conformitate cu Factorul 1 - mai mult decât cerinţele Euro 6.

OPORTUNITĂŢI NELIMITATE

Oricare ar fi misiunea ta, vei gasi vehiculul Daily perfect pentru afacerea ta, cu cea mai vastă varietate de produse din industrie. Personalizează-ţi Daily din varietatea practic infinită de soluţii de carosierie şi selectează varianta care satisface necesităţile tale de transport.

VOLUME GENEROASE PENTRU MARFA TA

Daily este singurul furgon care oferă volume de la 7,3 m3 până la unicul 19,6 m3, iar Daily şasiu este perfect pentru o varietate generoasă de carosări.